Voorstellen

Mijn naam is Linda, 37 jaar en mama van Emily.

Vanaf Emily haar geboorte heb ik een dagboek bij gehouden. Eigenlijk meer om niks te vergeten en voor later.  Ik zal een aantal van deze ervaringen delen. In de loop van de tijd zul je ze hier aantreffen.

Tevens heeft Emily Coeliakie, dit is in 2012 vastgesteld. We zijn dus inmiddels ruim 3 jaar glutenvrij. Ook hierover schrijf ik veel. Ik merk dat als ik er over schrijf het bij mezelf een plekje  kan geven, maar ook hoop  ik andere, die net begonnen zijn (of al heel lang glutenvrij zijn) kan helpen met mijn eigen ervaringen.

Deze pagina ben ik ooit begonnen om grotendeels de ervaringen m.b.t. glutenvrij te delen. Tot ik ontdekte dat ik het ook wel heel leuk vind om gewoon als mama de ervaringen te delen en als vrouw van.  In het vervolg niet alleen glutenvrij maar ook algemener! En wees gerust, de ervaringen met glutenvrij/glutenfouten/ de zoektocht naar/ de restaurants en uitjes etc. blijven absoluut. Deze hebben toch zeker de overhand aangezien het bij elk onderwerp wel terug komt 😉  Maar een blog ertussen  als mama Linda zul je ook zeker aantreffen!

Welkom,

Linda en mijn kleuter EmilyDSC_0310

Advertenties

Een reactie op “Voorstellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s