NCV ( nederlandse coeliakie vereniging.)

Toen Emily de diagnose Coeliakie kreeg, stond onze wereld even op zijn kop. Deze ervaring staat apart beschreven in een blog.. Er ging een nieuwe wereld open! Opnieuw boodschappen leren doen… wat betekend alles op de etiketten en hoe ga ik in godsnaam lekkere dingen bakken!

Gelukkig was daar de NCV. Wij hebben hier enorm veel aan gehad. Op http://www.glutenvrij.nl kun je van alles vinden. Zo vind je er een brief met informatie welke je aan school kan geven, wat houd het in en wat mag je kind wel of niet.  Ook over knutselmaterialen vind je er informatie. Zeker als je kind nog veel op de vingers zuigt of nagels bijt is dit wel handig om te weten. Inmiddels is Emily ruim 5 en weet dat ze haar handen goed moet wassen als ze op school met klei of verf heeft gespeelt. Dit gaat dan ook goed en wij maken ons daar geen zorgen om. Ze gebruikt gewoon wat er aanwezig is in de klas. Emily haar juf weet inmiddels veel en bij twijfel belt of mailt ze ons altijd! Maar de brief met info hangt bij haar op het prikbord!

Ook kun je mee doen aan bak cursussen. Wij hebben dit de eerste 1,5 jaar veelvuldig gedaan! heb heerlijke recepten daarvan welke ik nog steeds regelmatig gebruik!  Je betaald 9,00 en je hebt een super gezellige en leerzame avond. Je mag iemand meenemen welke dan iets meer betaald maar … samen leer je goed bakken!

Mocht je lid worden, wij hebben dit direct gedaan. Dan krijg je 4x per jaar een leuk blad met informatie, de laatste nieuwtjes en nog veel meer! Kortingen bij bepaalde web shops en toegang tot het afgeschermde deel van de pagina. Kortom heel veel informatie , zeker als je net komt kijken is dit een aanrader.

Wij hebben er echt heel veel aangehad! wie weet jij ook…..

succes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s