Glutenvrije verjaardagen

Hoera, Er is er een jarig!

Op 17 mei 2012 hoorde we dat Emily Coeliakie had. Wij besloten toen om op 20 mei te beginnen met haar glutenvrije bestaan. Dit omdat het anders een wel heel sobere en saaie verjaardag voor haar zou worden omdat we nog geen kennis hadden van glutenvrij.

De verjaardag in 2013 was glutenvrij. Dit jaar heb ik zelf de taarten staan bakken. Ik vond het behoorlijk veel werk en stond echt de dag voor het feest in de keuken mezelf gek te maken of alles wel zou lukken en of alles op tijd af zou zijn.

 In 2014 was ons thema Minnie Mouse.    DSC_1031[1]

Bij the Welsh Bakestone een taart besteld. Een stuk gemakkelijker en een super heerlijke taart.  Van binnen Rainbow wat in houd dat er verschillende lagen zijn met verschillende kleuren. Emily werd 4 jaar en ging dus ook voor het eerst naar school Weer een nieuwe periode brak aan. Hoe gaat het lopen en blijft ze glutenvrij.

emily 5In 2015 was het thema Joki en Jet.

Ze is er gek op .. de Efteling figuren. En dus mogen die bij haar 5e verjaardag niet ontbreken. Ook dit jaar uiteraard een verjaardagsfeestje.

 Wij besloten om Clowntje Manny uit te nodigen. Emily heeft Clowntje Manny al 2x eerder gezien en is gek op haar!! Daarbij doet ze leuk goochelen en worden de kindjes geschminkt.clowntje manny

Emily helemaal happy!! wat een verrassing was dat.

Al met al een super tof kinderfeestje en een supertoffe verjaardag met Joki en Jet taart van de Welsh bakestone

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s