Bezoek Toverland/ Sevenum 5 augustus en 6 augustus 2015

Het is 5 augustus, bloed verziekend heet, maar de bed en breakfast was nou eenmaal besproken en de kaarten voor Toverland waren ook al in het bezit.  Onderweg komen we nog langs de grote brand bij Tilburg. Indrukwekkend om te zien hoe ze aan het blussen zijn..

Bij Toverland aan gekomen heeft blijkbaar iedereen besloten om er vandaag naar toe te gaan…mijn hemeltje wat druk. Wat een rij! Wij hebben al kaarten maar waar moeten we heen? ik weet het niet.  Als ik in die rij moet gaan staan dan is het jammer maar dat ga ik echt niet doen!!!! We vragen het maar bij het meetpunt voor de kinderen. Gelijk krijgt Emily een stempel waar ze wel en niet in mag qua lengte.

Na ongeveer 25 minuten (wij mochten de mega rij voorbij Online tickets , je zou zo weer gewoon kaartjes kopen 😉  )  zijn we binnen. Emily wil gelijk overal in en heen. DSC_0491 Maar jo jeetje wat is het warm. Ik blijf zonnebrand smeren want je verbrand levend… En pffffff wat druk.. overal rijen en geen overzicht. Achteraf lees ik dat dit de drukste dag ooit was ( 11000 mensen!!! ) en dat de parkeerplaats vol was en ze mensen afraden om hier heen te komen. De Efteling daar was het ook mega druk en waar ik werk (Madurodam) had ook een top dag!

Qua glutenvrij eten, je kan er glutenvrij patat halen en een glutenvrije frikandel. Er is een aparte frituur die ze aan zetten , dus geef het wel tijdig aan!.

Omdat het zo warm was natuurlijk heerlijk een ijsje gegeten en heel veel gedronken…

Wat Emily het allerleukste vond :DSC_0463 Water. Je had ook een pleintje waar het water uit de grond spoot. Daar wilde ze wel heen… Dus snel kleding uit en rennen maar in je onderbroek! ach het kan. We hebben reserve bij ons en als ze maar plezier heeft! dat is voor ons het belangrijkste. En volgens mij dachten meer ouders er zo over. Zelfs ouders liepen er tussen hahaha (niet in onderbroek gelukkig 😉   )

Wij zijn niet heel lang in het park geweest, het was te warm, te vol en niet overzichtelijk. (dat vonden wij)

Na vertrek van het park zijn we ergens gaan eten, dit hadden we al besproken.Het was niet helemaal geweldig echt een domper. De glutenvrije pannenkoek leek niet gaar en erg dik. Onze satè met patat was ook niet heel erg lekker.  Was een echte afknapper dus. Terwijl de site er zo keurig uit zag en ze echt verstand van alles leken te hebben…. Hier ga ik dus geen reclame voor maken en vermeld ik hier dus niet.. Wij hebben dus nog maar even snel in Sevenum brood en kaas gehaald en voor Emily ook wat lekkers want we hadden een klein vermoeden dat we wel is honger zouden gaan krijgen aangezien wij weinig op hadden.

Voor de overnachting hadden we geboekt bij   http://wertemerhoeve.nl   een woord WAUW.. wat een mooie ligging , mooie kamer, leuk klein schattig speeltuintje met trampoline en zwembadje  kortom super.  Ik had mail contact met hun gehad over het glutenvrije ontbijt. En ondanks dat ze het niet eerder had gehad het verzoek wilde ze toch graag het ontbijt verzorgen. Ik heb haar informatie gestuurd en aangegeven wat ze lekker vind. De eigenaren zijn erg vriendelijk. De hoeve is nog niet heel lang open. Er zijn kamers en appartementen. Wij hadden een kamer.  De kamer had een prachtig uitzicht, een groot bed die heerlijk lag. En echt een badkamer die ik ook wel zou willen hebben!  We hadden gevraagd of het mogelijk was dat Emily bij ons kon komen liggen i.p.v. een extra bed.( Daar gaat ze dan toch niet in liggen en dan staat het bed er alleen maar voor de sier) Gelukkig was dit geen probleem, dus Emily mocht knus tussen in.

Je had die avond een smurfen film op tv. Smurfs. Emily vond het helemaal geweldig! Gezellig samen liggen kijken. Over die film praat ze nog

DSC_0556 DSC_0553 DSC_0535

http://wertemerhoeve.nl  bedankt voor het super verblijf. En het is een echte aanrader.

Op 6 augustus zijn we nog in Sevenum op het park van Landal Domein de schatberg geweest. Hier zijn wij 3 jaar geleden geweest voor een midweek. Je kan er ook een dagje naar toe. Ze hebben er een strandje en een meer, speeltoestellen. En aangezien het nog steeds bloedje heet was zijn we daar voor we naar huis gingen nog een paar uurtjes gaan zitten. Heerlijk!! Emily weer in badpak gehesen. (helaas was ik voor ons zelf vergeten ..) Emiel had een korte broek aan dus die is mee het water in gegaan.. Emily heeft weer de tijd van haar leven gehad. Nog even snel een emmer en schepje gekocht zodat ze ook lekker met het zand kon spelen!DSC_0596 DSC_0568 DSC_0576

Al met al 2 gezellige dagen ondanks die vervelende hitte want het was echt veel te warm!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s