Ervaringen “uit de oude doos” Emily 8 dagen oud

Het is 15 uur, tijd voor de fles. Mijn man maakt de fles klaar en verdwijnt de babykamer in. Dan ineens …..hoop gerommel en commotie uit de kamer. Dus ik ga kijken. Wat is hier aan de hand zeg!  Vervolgens zie ik een verbaasde Emiel staan…

Emily had lekker poepjes zitten laten die zo stonken dat hij toch maar even ging controleren of het geen poepluier was. Het waren dus niet alleen stinkende poepjes maar ook meer! . Maar tijdens dat verschonen dacht Emily laat ik papa is pesten. Gevolg was dus plassen en poepen tijdens het verschonen. Dus papa was te laat gevolg:

  • vieze kleren
  • vieze sokken
  • vieze romper
  • vies aankleedkussen
  • overrompelde papa
  • lachende mama
  • verbaasde Emily

Nou dan maar badderen. Ik had Emily al in de handdoek gewikkeld en liep richting het inmiddels gevulde warme badje. Nee he!!! ja hoor…een heerlijke lekkere klodder poep midden in mijn hand. Ik kon wel janken en lachen tegelijk!

Tja dus dit is nu het moederschap!  Al met al vond onze dochter het badderen weer prachtig, en hebben wij haar snel weer een schone luier aangedaan. En haar flesje. Zeviel ze voldaan in slaap!

En wij als toen nieuw bakken ouders waren een ervaring rijker… Inmiddels is Emily al weer ruim 5. Wat vliegt de tijd!!! maar o wat blijft het leuk om mijn ervaringen van toen met de emotie van toen nu weer te lezen !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s