#Wijbloggenglutenvrij#je leukste glutenvrije ervaring

15. mrt, 2015

Onze allerleukste ervaring heb ik eigenlijk al een keer beschreven , namelijk het bezoek in de keuken (hotel enkhuizen)

maar er moet gezegd worden, gelukkig hebben wij meer dan 1 leuke ervaring gehad!

Wij zijn vorig jaar bij de soete suijkerbol geweest in Pijnacker. Ik had daar hele positieve verhalen over gehoord. Die dag waren wij bij plaswijckpark geweest en aangezien ze daar bedroevend weinig tot niks! glutenvrij hebben.. zijn wij op de terug weg langs gereden. Zonder reserveren en gewoon maar de gok genomen. Het was prachtig weer dus het terras buiten zat lekker vol. Er liepen geitjes die je ook mag voeren, en binnen een geweldige kinderhoek wat net uit de film van pipo de clown en mama lou komt! Je kan zien hoe de pannenkoeken (die kun je glutenvrij bestellen smaak naar keuze!) gemaakt worden. We mochten ondanks dat alles gereserveerd was toch plaats nemen want we waren vroeg en zouden op tijd weer weg zijn. Emily werd helemaal in de watten gelegd met een kleurplaat en kleurtjes. Terwijl ze zat te kleuren zagen we dat er een schone pan gepakt werd, en het beslag speciaal gemaakt werd. Er was 1 kok mee bezig dus dat was ook erg prettig! Een nieuwe fles stroop werd vast op tafel gezet en de serveerster nam alle tijd voor Emily die in geuren en kleuren aan het vertellen was dat ze zo een glutenvrije pannenkoek kreeg!!!

De pannenkoek was heerlijk en ging helemaal op!!!! Ze was zo blij dat ze de kok wilde bedanken voor haar pannenkoek. Ze mocht op een stoel klimmen en de keuken in kijken en riep : joehoe!!! meneer de kok… bedankt voor de heerlijke pannenkoek!met een glimlach van oor naar oor.

Toen we weg gingen kreeg Emily nog een kadootje…

Het was lastig haar mee naar huis nemen want ze had het in de speelhoek zo naar haar zin!

Terwijl ik dit zo schrijf….. denk ik …. tja dit is gewoon echt de leukste ervaring! en haar eerste glutenvrije pannenkoek in een restaurant en zonder klachten of problemen.

De soete suijkerbol in pijnacker dank je wel… dat jullie mijn dochter zo geweldige ervaring hebben gegeven waardoor wij als ouders het ook erg gezellig vonden!

Wie doen er nog meer mee met Je leukste glutenvrije ervaring:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s