Landal green parks Landgoed t Loo oktober 2015

Al eerder heb ik hierover geschreven, omdat het zo beviel hebben we besloten om terug te gaan in oktober. We hielden het geheim voor Emily, een mooie verrassing! De dag dat we gingen was ze heel verbaast, nog niet wetende waar we heen gingen mocht ze haar knuffels inpakken want…die moeten uiteraard mee, en ook haar kussen mag niet ontbreken.

Na veel spelletjes in de auto kwam daar de weg naar het park. En ineens begint ze over Bollo te praten. Ja vorige keer durfde ik geen handje te geven.. En ik heb Bollo gemist. Toen begon het dus wel bij haar te dagen. Helemaal gelukkig… Op het park aan gekomen gelijk gekeken waar Bollo was. Helaas was hij er nog niet. Dan later maar… Eerst naar het huisje. We hadden het zelfde huisje geboekt. Dus Emily rende gelijk er naar toe. Eerst van de glijbaan die voor de deur staat.. en even in het zand spelen. Het huisje ziet er weer schoon en netjes uit… Dat is voor ons wel heel belangrijk. Zeker als je iemand met astma in het gezin hebt. Toen het ganglicht het niet meer deed, en de stofzuiger erg stonk werd het direct na melding gemaakt! Ze belde zelfs nog na om te informeren of alles naar tevredenheid was gerepareerd/opgelost.

Een lekkere rustige vakantie dat wilde we. Dus niet teveel doen, niet elke dag op pad en gewoon kijken waar we zin in hebben. Lekker uitslapen en Emily laten bepalen wat ze wil. (uiteraard niet alles hahaha )

Qua eten wilden we niet te moeilijk doen. We hadden bij de groenten winkel ( klein Westland in Den Hoorn) maaltijden gehaald, ook voor Emily die glutenvrij waren.

20151006_104734[2]

Met bowlen gaat Emily helemaal los… super vrolijk, en lekker mee doen! Ook het plukken van de appels in de fruitgaarde vind ze geweldig. Het dagje Juliana toren waar ze glutenvrije patat en glutenvrije frikandel eet die in een leuk doosje zaten met een leuke verrassing.  Een avondje bingo… Emily maakt een tekening en geeft deze aan de presentator van de avond, voor Bollo zegt ze. hij beloofd iets leuks… De dag erna ligt er een pluche Bollo klaar.. Emily was super blij en heeft Bollo niet meer los gelaten.

                                                                                             IMG-20151009-WA0014[1]

De laatste dag heeft Emily een vriendinnetje gevonden, onafscheidelijk samen spelen tot we ze uit elkaar moesten halen want we gingen lekker uiteten. Afgesproken om na het eten  bij het kampvuur te zijn.  Het eten was weer heerlijk!! En ook aan Emily was gedacht… lekkere gehaktballetjes in tomatensaus met patat en appelmoes. Helemaal glutenvrij!! en als toetje een Bollo beker met vanille ijs. Ze was behoorlijk moe maar ..toen ze hoorde over het kampvuur en vriendinnetje was ze weer helemaal wakker.. tot laat in de avond ( ok half 9 dus allang bedtijd voor Emily) buiten in het donker gespeeld tot we het echt niet meer zagen. De 2 tijgertjes (zo waren ze gesminkt)  moesten toch echt afscheid nemen.. hoe moeilijk ook.

En toen was de vakantie alweer voorbij, tijd om naar huis te gaan , tijd om gedag te zeggen tegen Bollo. Mama, kunnen we niet nog 2 weken blijven? ik wil niet eten of drinken, want dan moet ik naar de wc. Dat was dus de reden waarom we al niks gezegd hadden toen we hier heen gingen. De spanning word haar dan vaak teveel. Maar ja.. naar huis moeten we toch een keer en daar kan ik niks aan veranderen. Maar mama ik wil hier blijven.. met een trilstem. Ik word er ook emo van. En slik. joh Emily we komen volgend jaar weer terug!

Echt een compliment voor Landgoed t Loo. Het is zo’n gezellig park, veel te doen, veel voor kinderen zowel buiten als binnen. En ook in de omgeving heel veel te doen. Vlakbij  de Apenheul , Juliana toren, Dolfinarium, t’Loo,  Zwolle , Elburg, wildpark het aardhuis etc. Glutenvrij kennen ze ook heel goed op het park. Ze hebben een aparte kaart met voldoende keuze zowel voor kinderen als volwassenen.

Bij thuiskomst lag er nog een verrassing voor Emily in de brievenbus. Een kaartje van Bollo. Hij vond de tekening die Emily gemaakt had heel mooi!

20151008_163136[2]

Al met al absoluut een aanrader en wij gaan weer terug.. Landal Landgoed t Loo jullie hebben er een vaste klant bij!

Advertenties

Een reactie op “Landal green parks Landgoed t Loo oktober 2015

  1. Linda,Emiel en Emily wat ontzettend leuk dat Emily zo genoten heeft en jullie daardoor ook, fijn om daar weer terug te gaan
    Veel liefs. Vera

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s