Ik en gluten?

Ik en gluten?  23 augustus 2015

Dat mijn man het gen heeft…dat weten we. Aan zijn kant is er sowieso een achterneefje die ook coeliakie heeft. Maar bij mij is er de twijfel… Ook ik heb al jaren vaak buikpijn. Spastische darm word er gezegd. Ik kan niet tegen bruine bonen en ook koolsoorten vallen slecht. Gelukkig ben ik geen wijn drinken maar als ik wijn drink…. Ok ik weet dit zijn geen gluten! dus hier past spastische darm vast goed bij… Maar als ik veel brood eet..buikpijn… pasta veel boeren en buikpijn. Witte bolletje en croissants..buikpijn. Dus ja ik twijfel!

Dat darmziektes in de familie zit dat weet ik ook.  Mijn overgrootoma (ziekte van crohn? ) Opa (darmkanker)  moeder (poliepen) en dochter (coeliakie).

En ik, ik wil het gewoon weten! Het zal wel gewoon die spastische darm zijn en met een goed dieet (minder zoetigheid en suikers) zal ik aangezien ik gewoon ook moet afvallen echt wel minder buikpijn krijgen.

Als ik glutenvrij zal moeten eten..ach dan heeft emily er een maatje bij! En heb ik het niet dan kan ik dat hoofdstuk afsluiten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s